Λίστα αντικειμένων

ebeautyLab-Άρωμα Τύπου
Το άρωμα τύπου Aventus από Creed είναι ένα φρουτώδες, συπρέ άρωμα για άνδρες. Το Aventus κυκλοφόρησε το έτος 2010 και έχει δημιουργηθεί από τους Olivier Creed και Erwin Creed.
Οι νότες κορυφής είναι ανανάς, φραγκοστάφυλλο, περγαμόντο και μήλο; οι μεσαίες νότες είναι σημύδα, πατσουλί, μαροκινό γιασεμί και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι μόσχος, βρύα δρυός, γκρίζα άμβρα και βανίλια.
*Η φωτογραφία του επώνυμου προϊόντος αποτελεί μέρους του εικαστικού του ηλεκτρονικού καταστήματος και δεν είναι προς πώληση. Έχουν αναρτηθεί για να σας διευκολύνουν στην εύρεση του αρώματος σας. Το άρωμα που θα παραλάβετε είναι σε δικό μας γυάλινο μπουκάλι όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία, πάντα με την υπογραφή της ebeautyLab.



